Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимейчук, А. М. | - |
dc.contributor.author | Харлан, Р. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T09:01:48Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T09:01:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Тимейчук А. М. Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні / А. М. Тимейчук, Р. Ю. Харлан // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 172-173. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | розвиток | uk |
dc.subject | онлайн-замовлення | uk |
dc.subject | HoReCa | uk |
dc.title | Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2023-04-14 | - |
local.conference.name | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій | - |
local.conference.section | Креативні практики в туризмі та індустрії гостинності | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P172-173.pdf | 236,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.