Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23826| Назва: | Формування конкурентоспроможності підприємств готельного господарства |
| Автори: | Вергун, А. М. Мут, А. П. |
| Ключові слова: | конкуренція конкурентоспроможність послуга готельний бізнес конкурентна перевага |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Вергун А. М. Формування конкурентоспроможності підприємств готельного господарства / А. М. Вергун, А. П. Мут // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 159-161. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23826 |
| Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| INORKKI_2023_P159-161.pdf | 247,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.