Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21127
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поліщук, Олена | - |
dc.contributor.author | Гнатюк, Марина | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T20:02:36Z | - |
dc.date.available | 2023-02-17T20:02:36Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Поліщук О. Особливості дизайну упаковки товару харчової групи: українські бренди у кондитерській сфері / О. Поліщук, М. Гнатюк // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 136-138. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21127 | - |
dc.description.abstract | Представлено результати розгляду дизайну упаковки товарів харчової групи відомих зарубіжних і вітчизняних виробників солодощів. Метою роботи було здійснити дослідження, насамперед, специфіки використання кольорів при оформленні упаковки. З’ясовано, що дизайн упаковки проаналізованих відомих вітчизняних кондитерських виробів має свої особливості. Насамперед, це стосується прагнення до реалістичного мотиву в ілюстраціях, а також, в меншій пристрасті, до яскравих кольорів та контрастів на їх основі, ніж це має місце у зарубіжних виробників. | uk |
dc.description.abstract | The results of the design consideration of the food products packaging of well-known foreign and domestic manufacturers at production of sweets are presented. The aim of the work was to carry out a study, first of all, of the specifics of the use of colours in the design of packaging. It has been established that the packaging design of the analysed well-known domestic confectionery products has its own characteristics. First of all, this concerns the desire for a realistic motive in illustrations, as well as less passion for bright colours and contrasts based on them than is the case with foreign manufacturers. | en |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | дизайн упаковки | uk |
dc.subject | редизайн | uk |
dc.subject | колірний контраст | uk |
dc.subject | гармонія | uk |
dc.subject | бренд | uk |
dc.subject | packaging design | uk |
dc.subject | redesign | uk |
dc.subject | contrast of colours | uk |
dc.subject | harmony | uk |
dc.subject | brand | uk |
dc.title | Особливості дизайну упаковки товару харчової групи: українські бренди у кондитерській сфері | uk |
dc.title.alternative | Features of food group packaging design: Ukrainian brands in confectionery | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Polishchuk, O. | - |
local.contributor.altauthor | Hnatiuk, M. | - |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-04-27 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | - |
local.conference.section | Інформаційні технології візуалізації у дизайні | uk |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD_2022_V2_P136-138.pdf | 749,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.