Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21083
Назва: | Design of organic agricultural product packaging |
Інші назви: | Дизайн упаковки органічної сільськогосподарської продукції |
Автори: | Yezhova, Olga Yizhi, Zhao Huamei, Liu |
Ключові слова: | packaging design visual recognition folklore color organic agricultural product дизайн упаковки візуальне розпізнавання фольклор колір органічний сільськогосподарський продукт |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Yezhova O. Design of organic agricultural product packaging / O. Yezhova, Yizhi Zhao, Huamei Liu // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 34-36. |
Короткий огляд (реферат): | Distinctive visual recognition attraction in the brand packaging design of modern organic agricultural products has been analyzed. As the analysis showed, organic food producers use natural colors in packaging design, often these are shades of green. To emphasize adherence to national traditions, folklore motifs are used. Therefore, in the packaging design, designer should fully understand the attributes of organic agricultural products, and pay attention to the combination of brand culture and commodities while meeting the basic conditions of protecting products and facilitating transportation. Проаналізовано характерну привабливість візуального розпізнавання в дизайні фірмової упаковки сучасної органічної сільськогосподарської продукції. Як показав аналіз, виробники органічної їжі використовують у дизайні упаковки натуральні кольори, найчастіше це відтінки зеленого. Щоб підкреслити прихильність до національних традицій, використовуються фольклорні мотиви. Тому в дизайні упаковки дизайнер повинен повністю розуміти атрибути органічної сільськогосподарської продукції та звертати увагу на поєднання культури бренду та особливості продуктів, дотримуючись основних умов захисту продукції та її транспортування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21083 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра моди та стилю (МС) Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD_2022_V2_P034-036.pdf | 178,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.