Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоргулець, О. Б.-
dc.date.accessioned2023-01-24T12:40:08Z-
dc.date.available2023-01-24T12:40:08Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМоргулець О. Б. Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесі / О. Б. Моргулець // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник наукових праць за результатами Всеукраїнської конференції, м. Київ, 10 травня 2022 р. / за ред. А. М. Вергун та ін. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 205-207.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20849-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectклієнтоорієнтованістьuk
dc.subjectобслуговуючий персоналuk
dc.subjectреляційні перевагиuk
dc.titleРеляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесіuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2022-05-10-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
local.conference.sectionКреативні практики в туризмі та індустрії гостинностіuk
Розташовується у зібраннях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INORKKI_2022_P205-207.pdf228,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.