Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19610
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХолод, А. А.-
dc.contributor.authorБорецька, Н. П.-
dc.date.accessioned2022-05-16T13:23:34Z-
dc.date.available2022-05-16T13:23:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХолод А. А. Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід / А. А. Холод, Н. П. Борецька // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 250-254.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19610-
dc.description.abstractВ статті розглянуто вплив пандемії на готельно-ресторанний бізнес. Дослідження проведено на основі аналізу діяльності готелів та прилеглих до них структур, українських та закордонних, їх роль у економіці держави. Було виділено основні операційні аспекти діяльності готельного підприємства, які зазнали найбільших змін внаслідок впровадження нових стандартів і вимог.uk
dc.description.abstractThe article considers the influence of pagdemia on the hotel and restaurant business. The study was conducted on the basis of an analysis of the activities of hotels and adjacent structures, Ukrainian and foreign, their role in the economy. The main operational aspects of the hotel's activities were highlighted enterprises that have undergone the greatest changes due to the introduction of new standards and requirements.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectготельuk
dc.subjectстандартиuk
dc.subjectопераційна діяльністьuk
dc.subjectоптимізаціяuk
dc.subjectтуризмuk
dc.subjectCOVID-19uk
dc.subjecthoteluk
dc.subjectstandardsuk
dc.subjectoperational activityuk
dc.subjectoptimizationuk
dc.subjecttourismuk
dc.titleОсобливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвідuk
dc.title.alternativePeculiarities of activity of hotel establishments in a pandemic condition: world and Ukrainian experienceuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorKholod, A.-
local.contributor.altauthorBoretska, N.-
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-11-18-
local.conference.nameІнноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливостіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionІнноватика в бізнесіuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatyka2021_V2_P250-254.pdf276,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.