Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19610
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Холод, А. А. | - |
dc.contributor.author | Борецька, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-16T13:23:34Z | - |
dc.date.available | 2022-05-16T13:23:34Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Холод А. А. Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід / А. А. Холод, Н. П. Борецька // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 250-254. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19610 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто вплив пандемії на готельно-ресторанний бізнес. Дослідження проведено на основі аналізу діяльності готелів та прилеглих до них структур, українських та закордонних, їх роль у економіці держави. Було виділено основні операційні аспекти діяльності готельного підприємства, які зазнали найбільших змін внаслідок впровадження нових стандартів і вимог. | uk |
dc.description.abstract | The article considers the influence of pagdemia on the hotel and restaurant business. The study was conducted on the basis of an analysis of the activities of hotels and adjacent structures, Ukrainian and foreign, their role in the economy. The main operational aspects of the hotel's activities were highlighted enterprises that have undergone the greatest changes due to the introduction of new standards and requirements. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | готель | uk |
dc.subject | стандарти | uk |
dc.subject | операційна діяльність | uk |
dc.subject | оптимізація | uk |
dc.subject | туризм | uk |
dc.subject | COVID-19 | uk |
dc.subject | hotel | uk |
dc.subject | standards | uk |
dc.subject | operational activity | uk |
dc.subject | optimization | uk |
dc.subject | tourism | uk |
dc.title | Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід | uk |
dc.title.alternative | Peculiarities of activity of hotel establishments in a pandemic condition: world and Ukrainian experience | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Kholod, A. | - |
local.contributor.altauthor | Boretska, N. | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-11-18 | - |
local.conference.name | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Інноватика в бізнесі | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2021_V2_P250-254.pdf | 276,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.