Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19292
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Budiakova, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-24T15:15:37Z | - |
dc.date.available | 2022-01-24T15:15:37Z | - |
dc.date.issued | 2021-04 | - |
dc.identifier.citation | Budiakova О. Current state and innovations of hotel and restaurant business / О. Budiakova // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production = Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : proceedings of II International scientific and practical Internet conference, Prague, April 30, 2021. – Prague, Oktan Print s.r.o., 2021. – P. 236-237. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19292 | - |
dc.description.abstract | In the modern economy, the hotel and restaurant business is one of the important areas, since it is, first of all, income, job creation, and also an incentive for the development of all regions of the country. Today's trends in the development of the hospitality industry, innovations and comfort in the hotel and restaurant business, play a major role in the highly competitive struggle for each client. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Oktan Print s.r.o., Prague | uk |
dc.subject | innovation | uk |
dc.subject | investment | uk |
dc.title | Current state and innovations of hotel and restaurant business | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Будякова, Олена Юріївна | - |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет управління та бізнес-дизайну | uk |
local.subject.department | Кафедра смарт-економіки | uk |
local.conference.location | Prague | uk |
local.conference.date | 2021-04-30 | - |
local.conference.name | Innovative development of hotel and restaurant industry and food production | uk |
local.conference.name | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2021_Тези_Прага_236-237.pdf | 225,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.