Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБудякова, О. Ю.-
dc.contributor.authorХмелевська, Л. П.-
dc.contributor.authorБабіна, Владислава Євгенівна-
dc.date.accessioned2021-10-12T13:15:40Z-
dc.date.available2021-10-12T13:15:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБудякова О. Ю. Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні / О. Ю. Будякова, Л. П. Хмелевська, В. Є. Бабіна // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей II Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 103-106.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleПроблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україніuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-04-23-
local.conference.nameІмперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвиткуuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionІнноваційні моделі сталого розвитку індустрії гостинностіuk
Розташовується у зібраннях:Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку
Кафедра смарт-економіки (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IMPER2021_P103-106.pdf181,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.