Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Будякова, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Хмелевська, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Бабіна, Владислава Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-12T13:15:40Z | - |
dc.date.available | 2021-10-12T13:15:40Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Будякова О. Ю. Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні / О. Ю. Будякова, Л. П. Хмелевська, В. Є. Бабіна // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей II Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 103-106. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-04-23 | - |
local.conference.name | Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Інноваційні моделі сталого розвитку індустрії гостинності | uk |
Розташовується у зібраннях: | Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMPER2021_P103-106.pdf | 181,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.