Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18358
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бабич, А. І. | - |
dc.contributor.author | Ніколаєнко, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-18T22:17:35Z | - |
dc.date.available | 2021-08-18T22:17:35Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ніколаєнко І. М. Удосконалення конструкції та технології виготовлення взуття дитячого асортименту [Елекронний ресурс] : реферат до дипломної магістерської роботи спеціальності 182 Технології легкої промисловості / І. М. Ніколаєнко ; наук. кер. А. І. Бабич ; рец. С. Є. Каменець. - 2020. - 5 с. | - |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18358 | - |
dc.language | uk | - |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | - |
dc.subject | мода | - |
dc.subject | сегмент | - |
dc.subject | взуття | - |
dc.subject | асортимент | - |
dc.subject | якість | - |
dc.subject | комфорт | - |
dc.subject | стиль | - |
dc.subject | орто | - |
dc.title | Удосконалення конструкції та технології виготовлення взуття дитячого асортименту | - |
dc.type | Реферат | - |
local.subject.faculty | Факультет індустрії моди | - |
local.subject.department | Кафедра конструювання та технології виробів із шкіри | - |
local.subject.method | 0 | - |
local.diplom.group | МгВ-19 | - |
local.diplom.target | Мета дослідження: дослідження ринку дитячого взуття з елементами профілактичних і ортопедичних деталей, вивчення різних груп сучасних матеріалів для взуття, виявлення потреб споживачів, розробка конструкції та технології виготовлення дитячого взуття та оцінка якості і надійності виробів за окремими показниками | - |
local.diplom.object | Об'єкт дослідження: процес удосконалення конструкції і технології виробництва дитячого взуття та дослідження його споживчих властивостей | - |
local.diplom.predmet | Предметом дослідження є дитяче взуття різного асортименту з урахуванням споживчих властивостей на основі теоретичних і практичних засад експертизи виробів | - |
local.diplom.method | Методи дослідження: науково-технічний аналіз, стандартизовані методи дослідження властивостей матеріалів та виробів | - |
local.diplom.okr | Магістр | - |
local.diplom.speciality | 182 Технології легкої промисловості | - |
Розташовується у зібраннях: | Магістерський рівень Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
m000005.docx | 24,17 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.