Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18069
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельников, О. О.uk
dc.contributor.authorТалабко, В. П.uk
dc.contributor.authorЯмнюк, О. К.uk
dc.contributor.authorГуреєва, С. М.uk
dc.date.accessioned2021-07-15T19:26:57Z-
dc.date.available2021-07-15T19:26:57Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationДослідження асортименту і функціональних властивостей похідних лактози і крохмалю та якості первинного пакування у виробництві твердих лікарських форм [Текст] / О. О. Мельников, В. П. Талабко, О. К. Ямнюк, С. М. Гуреєва // Фізико-органічна хімія, фармакологія та фармацевтична технологія біологічно активних речовин : збірник наукових праць / за заг. ред. А. Ф. Попова. - Київ : КНУТД, 2019. - Вип. 2, Т. 2. - С. 253-265.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18069-
dc.description.abstractУ статті досліджено вплив вибору допоміжних речовин та типу первинної упаковки на якість твердих таблетованих форм. Викладено теоретичне обґрунтування вибору допоміжних речовин та типу первинної упаковки для твердих таблетованих форм. Методи та прийоми, що використовуються у дослідженні: теоретичний аналіз наукових джерел, систематичний аналіз практики промислової фармації, фізичні методи – визначення об’ємної щільності (вільний / відвідний); тече; кут природного нахилу; методи і прийоми технологічних досліджень, методи математичного планування експерименту; статистичний аналіз та обробка результатів досліджень. Визначено вплив допоміжних речовин на функціональне призначення та первинну упаковку на якість твердих форм таблеток.uk
dc.description.abstractThe article studies the influence of the choice of excipients and the type of primary packaging on the quality of solid tablet forms. The theoretical substantiation of the choice of excipients and the type of primary packaging for solid tablet forms is made. Methods and techniques used in the study: theoretical analysis of scientific sources, systematic analysis of the practice of industrial pharmacy, physical methods – determination of the bulk density (free/tapped); flowing; angle of natural slope; methods and techniques of technological research, methods of mathematical planning of the experiment; statistical analysis and processing of research results. The influence of excipients on functional purpose and primary packaging on the quality of solid tablet forms is determined.en
dc.languageuk
dc.subjectдіючі речовиниuk
dc.subjectдопоміжні речовиниuk
dc.subjectфункціональне призначенняuk
dc.subjectфармако-технологічні показникиuk
dc.subjectтверді лікарські формиuk
dc.subjectactive substancesen
dc.subjectexcipientsen
dc.subjectfunctional purposeen
dc.subjectpharmaco-technological parameters,en
dc.subjecttablet formen
dc.titleДослідження асортименту і функціональних властивостей похідних лактози і крохмалю та якості первинного пакування у виробництві твердих лікарських формuk
dc.title.alternativeInvestigation of the range and functional properties of lactose and starch derivatives and quality of primary packaging in the production of solid pharmaceutical forms
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorMelnykov, O. O.en
local.contributor.altauthorTalapko, V. P.en
local.contributor.altauthorYanyuk, O. K.en
local.contributor.altauthorGureyeva, S. M.en
local.sourceФізико-органічна хімія, фармакологія та фармацевтична технологія біологічно активних речовинuk
local.source.numberВип. 2, Т. 2uk
local.subject.method0
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
FOCh_2019_V2(2)_P253-265.pdf308,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.