Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17746
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Derkach, Tetiana M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-04T10:23:45Z | - |
dc.date.available | 2021-06-04T10:23:45Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Derkach T. M. Analytical chemistry for technologists. Part 2: Sections 10-18 : KNUTD textbook series for international training programmes. It is recommended by the Academic Council of the Kyiv National University of Technology and Design as lecture notes for students of higher education in the fields of chemical technology & engineering, biotechnology & bioengineering, and pharmacy & industrial pharmacy / T. M. Derkach. – Kyiv : KNUTD, 2020. – 248 p. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-7506-65-1 | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17746 | - |
dc.description.abstract | The book presents the basic concepts of analytical chemistry, such as qualitative and quantitative chemical analysis, sampling and sample preparation, statistical data processing, separation methods. Modern physicochemical methods of analysis are considered. The theoretical bases of methods are stated, conditions and their branches are specified practical application. The control questions and tasks presented at the end of each section will help to consolidate the studied material. The book is intended for undergraduate students majoring in chemical technologies & engineering, biotechnology & bioengineering, and pharmacy & industrial pharmacy. The lecture notes consist of two parts. The first part includes Sections 1-9 and covers introductory topics, equations and equilibrium, classic methods of chemical analysis. The second part includes Sections 10-18 and covers instrumental methods. | uk |
dc.description.abstract | У книзі представлені основні розділи аналітичної хімії, такі як якісний та кількісний хімічний аналіз, відбір проб та підготовка проб, обробка статистичних даних, методи розділення. Розглянуто сучасні фізико-хімічні методи аналізу. Викладено теоретичні основи методів, визначено умови та галузі їх практичного застосування. Контрольні запитання та завдання, подані в кінці кожного розділу, допоможуть користувачам закріпити вивчений матеріал. Книга призначена для студентів спеціальностей: хімічна технологія та інженерія, біотехнологія та біоінженерія, фармація та промислова фармація. Конспект лекції складається з двох частин. Перша частина включає розділи 1-9 та охоплює загальні питання аналітичної хімії, рівняння та рівноваги, класичні методи хімічного аналізу. Друга частина включає розділи 10-18 і охоплює інструментальні методи хімічного аналізу. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Kyiv National University of Technologies and Design | uk |
dc.subject | instrumental analytical methods | uk |
dc.subject | UV/Vis and IR spectroscopy | uk |
dc.subject | atomic absorption spectroscopy | uk |
dc.subject | emission spectroscopy | uk |
dc.subject | mass spectroscopy | uk |
dc.subject | potentiometric methods | uk |
dc.subject | voltammetry | uk |
dc.subject | amperometry | uk |
dc.subject | other electrochemical | uk |
dc.subject | analytical separations | uk |
dc.subject | chromatography | uk |
dc.title | Analytical chemistry for technologists. Part 2: Sections 10-18 | uk |
dc.title.alternative | Аналітична хімія для технологів. Частина 2: Розділи 10-18 | uk |
dc.type | Навчальний посібник | uk |
local.contributor.altauthor | Деркач, Т. М. | - |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра промислової фармації | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання Кафедра промислової фармації (ПФ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Textbook_AnChem_2020_part_2.pdf | 18,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.