Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17706
Назва: | Evolution of approaches to organization and management in the hotel industry |
Інші назви: | Еволюція підходів до організації та управління в готельній промисловості |
Автори: | Denysenko, Mykola Shevchuk, Yu. A. |
Ключові слова: | management organization hotel industry evolution менеджмент організація готельне господарство еволюція |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Denysenko M. P. Evolution of approaches to organization and management in the hotel industry / M. P. Denysenko, Yu. A. Shevchuk // Business, Economics, Sustainability, Leadership and Innovations (BESLI). – 2020. – Volume: 2020, Issue: 4. – P. 26-32. |
Source: | Business, Economics, Sustainability, Leadership and Innovations (BESLI) Бізнес, економіка, сталий розвиток, лідерство та інновації (БЕСЛІ) |
Короткий огляд (реферат): | This article is aimed at studying the evolution of the hotel industry in the context of organization and management and arrangement of the stages of its formation as an independent type of business, which in the future will expand the ability to understand trends in this industry and develop new and improve existing management methods in this area. In modern society, the hotel industry is a major factor and basic component not only of tourism infrastructure, but also the service sector in general. Therefore, the problem of the evolutionary way of developing approaches to the organization and management of the hotel industry, especially in the context of the national economy, requires in-depth research to substantiate new principles and methods of hotel business management, develop ways to improve its efficiency and improvements. We can witness an evolutionary periodization developed regarding the upgrading of approaches to organization and management in the hotel industry, which consists of 12 stages. The authors substantiate the specific organizational and managerial features and characteristics of each stage. There is a revelation of the modern tendencies of the hotel industry development worldwide. The necessity for further research in the field of science is emphasized, as they will have significant prospects to be applied in practice both by individual companies and entire countries in terms of increased competition. Статтю присвячено вивченню еволюції готельного господарства в контексті організації й управління та організації етапів її становлення як самостійного виду бізнесу, що в майбутньому розширить можливості розуміння тенденцій у цій галузі та розвитку методів управління в ній. У сучасному суспільстві готельна індустрія є головним фактором та базовим компонентом не тільки туристичної інфраструктури, а й сфери послуг загалом. Тому проблема еволюційного шляху вироблення підходів до організації та управління готельною індустрією, особливо в контексті національної економіки, вимагає глибоких досліджень для обґрунтування нових принципів та методів управління готельним бізнесом, розробки шляхів підвищення його ефективності. Ми можемо спостерігати еволюційну періодизацію, розроблену щодо вдосконалення підходів до організації та управління в готельному господарстві, яка складається з 12 етапів. Автори обґрунтовують конкретні організаційно-управлінські особливості та характеристики кожного етапу. Відкриваються сучасні тенденції розвитку готельного господарства у всьому світі. Підкреслюється необхідність подальших досліджень у галузі науки, оскільки вони матимуть значні перспективи для застосування на практиці як окремими компаніями, так і цілими країнами в умовах посиленої конкуренції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17706 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра економіки та сфери обслуговування |
ISSN: | 2663-5070 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
BESLI_2020_4_P026-032.pdf | 321,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.