Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1754
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанилкович, А. Г.-
dc.contributor.authorЛіщук, В. І.-
dc.contributor.authorСтрембулевич, Л. В.-
dc.date.accessioned2016-05-24T13:54:38Z-
dc.date.available2016-05-24T13:54:38Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДанилкович, Анатолій Григорович. Сучасне виробництво хутра [Текст] : навч. посіб. / А. Г. Данилкович, В. І. Ліщук, Л. В. Стрембулевич ; за ред. А. Г. Данилковича. - К. : Фенікс, 2015. - 320 с.uk
dc.identifier.isbn978-966-136-230-6uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1754-
dc.description.abstractНаведено базові технології переробки шкур домашніх і диких тварин на хутрові матеріали різного призначення з найпоширеніших видів сировини, до яких належать шкури кроля, овець і кіз, нутрії, лисиці, норки тощо та характеристики основних хімічних матеріалів. Призначено для бакалаврів напряму 6.0513.01 - хімічна технологія спеціальності - технології обробки шкіри та хутра. Навчальний посібник буде корисним також магістрам, аспірантам та інженерно-технічним працівникам шкіряної промисловості.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФеніксuk
dc.subjectкислотиuk
dc.subjectобробкаuk
dc.subjectфарбуванняuk
dc.subjectбарвникиuk
dc.subjectантисептикиuk
dc.subjectоздобленняuk
dc.subjectферментні препаратиuk
dc.subjectдубільні процесиuk
dc.subjectвідбілюванняuk
dc.titleСучасне виробництво хутраuk
dc.typeBookuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Навчально-методичні видання
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scan04.jpgОбкладинка152,39 kBJPEGЕскіз
Переглянути/Відкрити
Danylkovych20150903.pdfЗміст164,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
20161011_Danylkovych.pdf8,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.