Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17416
Назва: | Формування споживчих властивостей натуральної шкіри в післядубильних процесах |
Автори: | Охмат, О. А. Марухленко, М. О. Ліясова, Ю. В. Головіна, О. М. |
Ключові слова: | натуральна шкіра рихла сировина глинисті матеріали |
Дата публікації: | лис-2019 |
Видавництво: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" (ПУЕТ) |
Бібліографічний опис: | Формування споживчих властивостей натуральної шкіри в післядубильних процесах / О. А. Охмат, М. О. Марухленко, Ю. В. Ліясова, О. М. Головіна // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, м. Старобільськ - м. Полтава, 27-28 листопада 2019 року. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 63-65. |
Короткий огляд (реферат): | Сьогодні виробникам натуральної шкіри все частіше доводиться переробляти рихлу сировину. Рихлість в сировині проявляється наявністю худини, виснаженості, шалаги. Але вимоги виробників продукції із натуральної шкіри та діючі стандарти вимагають від шкіряних підприємств збільшення коефіцієнту розкрійності шкіри, певного рівня експлуатаційних і збереження гігієнічних властивостей. Одним з напрямів формування споживчих властивостей високоякісних шкір є використання полімерних матеріалів та природних глинистих мінералів в післядубильних процесах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17416 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Охмат_Марухленко_Ліясова_Головіна.pdf | 146,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.