Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17030
Назва: | Тенденції інноваційності в упаковці на ринку споживчих товарів |
Інші назви: | Тенденции инновационности в упаковке на рынке потребительских товаров Trends of packaging innovation in the consumer goods market |
Автори: | Біловодська, О. А. |
Ключові слова: | упаковка критерії інноваційності форма і розмір упаковки технологія виготовлення упаковки |
Дата публікації: | гру-2020 |
Видавництво: | WSEH |
Бібліографічний опис: | Біловодська О. А. Тенденції інноваційності в упаковці на ринку споживчих товарів / О. А. Біловодська // Marketing of innovations. Innovations in marketing : materials of the International Scientific Internet Conference, Poland, Bielsko-Biala, 11 of December, 2020. – Bielsko-Biala : WSEH, 2020. – P. 28-31. |
Короткий огляд (реферат): | Упаковка є важливим невербальним елементом комунікації зі споживачем, діючи на підсвідомість споживача при покупці. Інноваційні рішення пов'язані з упаковкою можуть значно виділити товар поряд з конкурентами. При розробленні або виборі упаковки товару необхідно приділяти велику увагу тому, щоб вона відповідала концепції самого продукту. Саме в цьому випадку, вона стає невід'ємним атрибутом торгової марки, одним з елементів мозаїки, в яку в свідомості споживача складається уявлення про бренд. З цих позицій розглянуто критерії інноваційності у формі та розмірі, а також технології виготовлення упаковки на ринку споживчих товарів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17030 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Біловодська_тези_Польща.pdf | 600,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.