Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17024
Назва: Інформаційне забезпечення процесу комерціалізації інноваційних продуктів на основі PESTEL-аналізу
Інші назви: Информационное обеспечение процесса коммерциализации инновационных продуктов на основе PESTEL-анализа
Information support of the commercialization process for innovative products based on PESTEL-analysis
Автори: Біловодська, О. А.
Мельник, Ю. М.
Ключові слова: збір та аналіз інформації
комерціалізація інноваційних продуктів
Дата публікації: жов-2020
Видавництво: Видавництво Львівської політехніки
Бібліографічний опис: Біловодська О. А. Інформаційне забезпечення процесу комерціалізації інноваційних продуктів на основі PESTEL-аналізу / О. А. Біловодська, Ю. М. Мельник // Маркетинг і логістика в системі менеджменту : тези доповідей XІІI Міжнародної науково-практичної конференції, м. Львів, 22 жовтня 2020 року. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2020. – С. 14-15.
Короткий огляд (реферат): Збір та аналіз інформації для комерціалізації інноваційних продуктів є дуже важливими і забезпечують детальний аналіз навколишнього середовища, оскільки інноваційна діяльність повинна здійснюватися відповідно до законодавчих процесів виробника та країн-споживачів. Крім того, всі вимоги щодо захисту інтелектуальної власності повинні бути належним чином забезпечені. Для оцінювання зовнішнього маркетингового середовища Tetra Pak Ukraine проведено PESTEL-аналіз ринку за шістьма групами макрофакторів: політичними, економічними, соціально-демографічними, технологічними, екологічними та правовими.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17024
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну
Розташовується у зібраннях:Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біловодська_Мельник_тези.pdf240,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.