Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15621
Назва: | Інновації як основа забезпечення конкурентоспроможності підприємства на ринку чаю в Україні |
Інші назви: | Инновации как основа обеспечения конкурентоспособности предприятия на рынке чая в Украине Innovation as a basis for promoting competitiveness of enterprise on the tea market in Ukraine |
Автори: | Бондаренко, Світлана Михайлівна Шацило, Олександра Олегівна |
Ключові слова: | інновації конкурентоспроможність ринок чаю та кави маркетингова діяльність чайна торговельна марка відповідальне управління ланцюгами постачань инновации конкурентоспособность рынок чая и кофе маркетинговая деятельность чайная торговая марка ответственное управление цепями поставок innovation competitiveness tea and coffee market marketing activity tea trademark responsible management of supply chains |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Бондаренко С. М. Інновації як основа забезпечення конкурентоспроможності підприємства на ринку чаю в Україні / С. М. Бондаренко, О. О. Шацило // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Економічні науки. – 2018. – Вип. 30, Ч. 3. – С. 88-92. |
Source: | Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Економічні науки Scientific Bulletin of Kherson State University. Series : Economic Sciences |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена висвітленню шляхів забезпечення конкурентоспроможності підприємства на ринку чаю. Вирішальною мірою конкурентоспроможність виробника досягається шляхом впровадження інновацій у сфері підвищення якості продукції, удосконалення маркетингової діяльності, відповідального управління ланцюгами постачань. Це значно підвищує конкурентні переваги виробників на ринку чаю. Статья посвящена освещению путей обеспечения конкурентоспособности предприятия на рынке чая. В решающей степени конкурентоспособность производителя достигается путем внедрения инноваций в области повышения качества продукции, совершенствования маркетинговой деятельности, ответственного управления цепями поставок. Это значительно повышает конкурентные преимущества производителей на рынке чая. The article is devoted to the highlighting of ways to ensure competitiveness of company in the tea market. The decisive degree of competitiveness of the manufacturer is achieved through the introduction of innovations in the field of product quality improvement, improving marketing activities, responsible management of supply chains. This greatly enhances the competitive advantages of producers on the tea market. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15621 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування |
ISSN: | 2307-8030 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
БондаренкоС.М.,ШацилоО.О.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.