Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15603
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Драгунов, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Грецький, І. О. | - |
dc.contributor.author | Жолобак, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-06T18:46:30Z | - |
dc.date.available | 2020-07-06T18:46:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження впливу сполук церію в умовах електромагнітного випромінювання на виживаність дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Т. О. Бойко, Є. П. Драгунов, І. О. Грецький, Н. М. Жолобак // Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 90-річчю Київського національного університету технологій та дизайну та кафедри біотехнології, шкіри та хутра, м. Київ, 14-15 травня 2020 року / упор. : О. Р. Мокроусова, Л. А. Майстренко, О. А. Охмат. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 66. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15603 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Дослідження впливу сполук церію в умовах електромагнітного випромінювання на виживаність дріжджів Saccharomyces cerevisiae | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2020-05 | - |
local.conference.name | Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Біоматеріали та біотехнології | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AMIT2020_P066.pdf | 256,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.