Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15388
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Біловодська, О. А. | - |
dc.contributor.author | Кулік, Д. І. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-22T20:39:38Z | - |
dc.date.available | 2020-05-22T20:39:38Z | - |
dc.date.issued | 2020-05 | - |
dc.identifier.citation | Біловодська О. А. Переваги та недоліки використання лідерів думок як інструменту маркетингу впливу / О. А. Біловодська, Д. І. Кулік // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 14 травня 2020 року. – У 2-х ч. – Ч. 2. – Харків : ХДУХТ, 2020. – С. 107-108. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15388 | - |
dc.description.abstract | Досліджено проблеми та переваги використання лідерів думок у маркетингу впливу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk |
dc.subject | лідер думок | uk |
dc.subject | маркетинг впливу | uk |
dc.subject | бренд | uk |
dc.title | Переваги та недоліки використання лідерів думок як інструменту маркетингу впливу | uk |
dc.title.alternative | Преимущества и недостатки использования лидеров мнений как инструмента маркетинга влияния | uk |
dc.title.alternative | Advantages and disadvantages of using thought leaders as an impact marketing tool | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Беловодская, Елена Анатольевна | - |
local.contributor.altauthor | Кулик, Дарья Игоревна | - |
local.contributor.altauthor | Bilovodska, Olena | - |
local.contributor.altauthor | Kulik, Daria | - |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну | uk |
local.conference.location | Харків | uk |
local.conference.date | 2020-05-14 | - |
local.conference.name | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bilovodska_Kulik_14.05.20.pdf | 364,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.