Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835| Назва: | Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні | 
| Автори: | Романюк, О. О. Данилкович, А. Г.  | 
| Дата публікації: | бер-2017 | 
| Видавництво: | Полтавський університет економіки і торгівлі | 
| Бібліографічний опис: | Романюк О. О. Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні / О. О. Романюк, А. Г. Данилкович // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Полтава, 20-22 березня 2017 року. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 128-130. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835 | 
| Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | 
| Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів  | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| APTPET_20170320_P128-130.pdf | 344,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.