Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14402
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилкович, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Хлєбнікова, Н. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-22T11:41:00Z | - |
dc.date.available | 2019-11-22T11:41:00Z | - |
dc.date.issued | 2019-11 | - |
dc.identifier.citation | Данилкович А. Г. Використання алкенмалеїнового полімеру для формування водостійких шкіряних матеріалів / А. Г. Данилкович, Н. Б. Хлєбнікова // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, м. Київ, 5-6 листопада 2019 року. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 422-424. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14402 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk |
dc.title | Використання алкенмалеїнового полімеру для формування водостійких шкіряних матеріалів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Матеріалознавство, полімерні, композиційні матеріали та хімічні волокна | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-11-05 | - |
local.conference.name | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NUFT_Konf_20191105-06_P422-424.pdf | 204,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.