Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1412
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бокій, О. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-03-31T13:07:53Z | - |
dc.date.available | 2016-03-31T13:07:53Z | - |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Бокій О. В. Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України [Текст] / О. В. Бокій // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (81) : Серія "Економіка і вища освіта". - C. 23-30. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1412 | - |
dc.description.abstract | Використано методи статистичних спостережень, оцінки інтегрального показника конкурентоспроможності за обраним колом показників. Виділено три основні види конкуренції на рівнях: підприємств-виробників хлібобулочних виробів, рітейлу та закладів торгівлі, споживачів. В Україні також присутня недобросовісна конкуренція. Основними чинниками конкурентоспроможності виступають якість, ціна та можливість продукції задовольняти потреби споживачів. Виділено найбільш конкурентоспроможні області за обраним колом показників. Виділено основні види конкуренції в хлібопекарській галузі. Розраховано інтегральний показник конкурентоспроможності для регіонів України. В результаті проведеного дослідження визначено резерви підвищення конкурентоспроможності хлібобулочної продукції. | uk |
dc.language | uk | |
dc.subject | competitiveness | en |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | baking industry product | en |
dc.subject | price | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | consumer needs | en |
dc.subject | конкурентоспособность | ru |
dc.subject | конкуренция | ru |
dc.subject | продукция хлебопекарной отрасли | ru |
dc.subject | цена | ru |
dc.subject | качество | ru |
dc.subject | потребности потребителей | ru |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | конкуренція | uk |
dc.subject | продукція хлібопекарської галузі | uk |
dc.subject | ціна | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | потреби споживачів | uk |
dc.title | Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України | uk |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Bokiy, O. V. | en |
local.contributor.altauthor | Бокий, Е. В. | ru |
local.subject.section | Економіка та управління підприємствами | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну | uk |
local.source.number | № 6 (81) | uk |
local.source.series | Серія "Економіка і вища освіта" | uk |
local.subject.faculty | Факультет індустрії моди | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра моди та стилю (МС) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V81_P023-030.pdf | 274,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.