Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13628
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бессарабов, В. І. | - |
dc.contributor.advisor | Здерко, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Ященко, К. С. | - |
dc.contributor.author | Шевчук, А. І. | - |
dc.contributor.author | Лісовий, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-25T09:40:27Z | - |
dc.date.available | 2019-10-25T09:40:27Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Підвищення біодоступності флавоноїдів / К. С. Ященко, А. І. Шевчук, В. М. Лісовий ; наук. кер. В. І. Бессарабов, Н. П. Здерко // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 592. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13628 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | тверда дисперсна система | uk |
dc.subject | геспередин | uk |
dc.subject | біодоступність | uk |
dc.title | Підвищення біодоступності флавоноїдів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-04-18 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Промислова фармація | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра промислової фармації (ПФ) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V1_P592.pdf | 501,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.