Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13623
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Харитоненко, Г. І. | - |
dc.contributor.advisor | Оболоник, А. В. | - |
dc.contributor.author | Берлінська, Ж. А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-25T09:21:13Z | - |
dc.date.available | 2019-10-25T09:21:13Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Берлінська Ж. А. Перекисне окислення ліпідів: методи дослідження / Ж. А. Берлінська ; наук. кер. Г. І. Харитоненко, А. В. Оболоник // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 586. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13623 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | перекисне окислення ліпідів | uk |
dc.subject | сироватка крові людини | uk |
dc.subject | ТБК-тест | uk |
dc.title | Перекисне окислення ліпідів: методи дослідження | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-04-18 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Промислова фармація | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра промислової фармації (ПФ) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V1_P586.pdf | 593,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.