Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13396
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Грецький, І. О. | - |
dc.contributor.advisor | Жолобак, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Бойко, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-15T11:08:30Z | - |
dc.date.available | 2019-10-15T11:08:30Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Бойко Т. О. Дослідження впливу наночастинок церію на життєдіяльність Saccharomyces cerevisiae Y-2519 / Т. О. Бойко ; наук. кер. І. О. Грецький, Н. М. Жолобак // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 619-620. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13396 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | saccharomyces cerevisiae | uk |
dc.subject | солі церію | uk |
dc.subject | оптична густина | uk |
dc.subject | наночастинки | uk |
dc.title | Дослідження впливу наночастинок церію на життєдіяльність Saccharomyces cerevisiae Y-2519 | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-04-18 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Біотехнологія | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V1_P619-620.pdf | 664,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.