Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1327
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хімічева, Г. І. | uk |
dc.contributor.author | Зенкін, М. А. | uk |
dc.contributor.author | Скалига Т. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-03-31T11:36:48Z | - |
dc.date.available | 2016-03-31T11:36:48Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Хімічева Г. І. Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції [Текст] / Г. І. Хімічева, М. А. Зенкін, Т. М. Скалига // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2015. - № 6 (92). - C. 156-163. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1327 | - |
dc.description.abstract | Методологічною основою досліджень є принципи і підходи НАССР, вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000, процесний і системний підход, нормативні вимоги діючого законодавства. Проаналізовані існуючі принципи і підходи до оцінки якості та безпечності харчової продукції і доведено, що найбільш перспективними є інструменти, в основу яких покладено ДСТУ ISO 22000. Обґрунтовані вимоги для програм-передумов, які дозволяють на процесно-орієнтовному підході визначати чинники, що впливають на якість і безпечність харчової продукції і враховувати принципи НАССР. Запропоновані практичні рекомендації для побудови програм-передумов, дотримання основних положень яких забезпечує випуск якісної і безпечної харчової продукції. | uk |
dc.language | uk | - |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | safety | en |
dc.subject | food production | en |
dc.subject | the program-premise | en |
dc.subject | requirements of State Standard ISO 22000 | en |
dc.subject | the WTO | en |
dc.subject | the EU | en |
dc.subject | качество | ru |
dc.subject | безопасность | ru |
dc.subject | пищевая продукция | ru |
dc.subject | программа-предпосылка | ru |
dc.subject | требования ДСТУ ISO 22000 | ru |
dc.subject | ВТО | ru |
dc.subject | ЕС | ru |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | безпечність | uk |
dc.subject | харчова продукція | uk |
dc.subject | програма-передумова | uk |
dc.subject | вимоги ДСТУ ISO 22000 | uk |
dc.subject | СОТ | uk |
dc.subject | ЄС | uk |
dc.title | Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції | uk |
dc.type | Article | - |
local.contributor.altauthor | Himicheva, A. I. | en |
local.contributor.altauthor | Zenkin, M. A. | en |
local.contributor.altauthor | Skalyha, T. N. | en |
local.contributor.altauthor | Химичева, А. И. | ru |
local.contributor.altauthor | Зенкин, Н. А. | ru |
local.contributor.altauthor | Скалига, Т. Н. | ru |
local.subject.section | Матеріалознавство, швейне та текстильне виробництво. Метрологія та сертифікація | uk |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки" | uk |
local.source.number | № 6 (92) | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V92_P156-163.pdf | 206,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.