Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1327
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХімічева, Г. І.uk
dc.contributor.authorЗенкін, М. А.uk
dc.contributor.authorСкалига Т. М.uk
dc.date.accessioned2016-03-31T11:36:48Z-
dc.date.available2016-03-31T11:36:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationХімічева Г. І. Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції [Текст] / Г. І. Хімічева, М. А. Зенкін, Т. М. Скалига // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2015. - № 6 (92). - C. 156-163.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1327-
dc.description.abstractМетодологічною основою досліджень є принципи і підходи НАССР, вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000, процесний і системний підход, нормативні вимоги діючого законодавства. Проаналізовані існуючі принципи і підходи до оцінки якості та безпечності харчової продукції і доведено, що найбільш перспективними є інструменти, в основу яких покладено ДСТУ ISO 22000. Обґрунтовані вимоги для програм-передумов, які дозволяють на процесно-орієнтовному підході визначати чинники, що впливають на якість і безпечність харчової продукції і враховувати принципи НАССР. Запропоновані практичні рекомендації для побудови програм-передумов, дотримання основних положень яких забезпечує випуск якісної і безпечної харчової продукції.uk
dc.languageuk-
dc.subjectqualityen
dc.subjectsafetyen
dc.subjectfood productionen
dc.subjectthe program-premiseen
dc.subjectrequirements of State Standard ISO 22000en
dc.subjectthe WTOen
dc.subjectthe EUen
dc.subjectкачествоru
dc.subjectбезопасностьru
dc.subjectпищевая продукцияru
dc.subjectпрограмма-предпосылкаru
dc.subjectтребования ДСТУ ISO 22000ru
dc.subjectВТОru
dc.subjectЕСru
dc.subjectякістьuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectхарчова продукціяuk
dc.subjectпрограма-передумоваuk
dc.subjectвимоги ДСТУ ISO 22000uk
dc.subjectСОТuk
dc.subjectЄСuk
dc.titleАналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукціїuk
dc.typeArticle-
local.contributor.altauthorHimicheva, A. I.en
local.contributor.altauthorZenkin, M. A.en
local.contributor.altauthorSkalyha, T. N.en
local.contributor.altauthorХимичева, А. И.ru
local.contributor.altauthorЗенкин, Н. А.ru
local.contributor.altauthorСкалига, Т. Н.ru
local.subject.sectionМатеріалознавство, швейне та текстильне виробництво. Метрологія та сертифікаціяuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки"uk
local.source.number№ 6 (92)uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V92_P156-163.pdf206,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.