Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1268
Назва: | Вплив експертного оцінювання на якість надання побутових послуг |
Автори: | Теміндарова, Ю. А. Шепель, О. В. |
Ключові слова: | evaluation examination test method service оценка экспертиза критерий метод услуга оцінювання експертиза критерій метод послуга |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Теміндарова Ю. А. Вплив експертного оцінювання на якість надання побутових послуг [Електронний ресурс] / Ю. А. Теміндарова, О. В. Шепель // Технології та дизайн. - 2013. - № 4 (9). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2013_4_19. |
Source: | Технології та дизайн |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкрито методи оцінки якості надання побутових послуг населенню. Розглянуто сутність методу експертного оцінювання та проаналізовано його на якість надання побутових послуг населенню. Визначено проблеми методу експертного оцінювання якості надання побутових послуг та запропоновано шляхи їх вирішення. В статье раскрыты методы оценки качества предоставления бытовых услуг населению. Рассмотрена сущность метода экспертной оценки и проанализированы его на качество предоставления бытовых услуг населению. Определены проблемы метода экспертной оценки качества оказания бытовых услуг и предложены пути их решения. This article deals with methods for assessing the quality of consumer services. The essence of theme expert valuation and analysis of the quality of its provision of public services. The problems of the method of expert estimation of the quality of public service sand the ways to solve them. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1268 http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2013_4_19 |
Розташовується у зібраннях: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
td_2013_N4_19.pdf | 142,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.