Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончаренко, І. М.-
dc.contributor.authorХаніна, А. О.-
dc.date.accessioned2019-06-06T13:36:12Z-
dc.date.available2019-06-06T13:36:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГончаренко І. М. Особливості розробки конкурентної стратегії торговельного підприємства на засадах маркетингу / І. М. Гончаренко, А. О. Ханіна // Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа «Підприємницькі ініціативи» : матеріали третьої всеукраїнської наукової Інтернет-конференції (6 грудня 2018 р., м. Київ). – Київ : КНУТД, 2018. – С. 141-152.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12614-
dc.description.abstractПроведено порівняльний аналіз сутності понять «стратегія» та «конкурентна стратегія»; визначено можливості розробки конкурентної стратегії підприємства на прикладі ТОВ «Сільпо». Складено експертні оцінки якісних показників конкурентоспроможності супермаркетів міста Києва. Проаналізовано механізм формування і вибору стратегічних цілей торговельного підприємства. Складено матрицю SWOT-аналізу ТОВ «Сільпо-Фуд» та на основі цих даних запропонована конкурентна стратегію для даного підприємства.uk
dc.description.abstractПроведен сравнительный анализ сущности понятий «стратегия» и «конкурентная стратегия»; определены возможности разработки конкурентной стратегии предприятия на примере ООО «Сильпо». Составлены экспертные оценки качественных показателей конкурентоспособности супермаркетов Киева. Проанализирован механизм формирования и выбора стратегических целей предприятия. Составлена матрица SWOT-анализа ООО «Сильпо-Фуд» и на основе этих данных предложена конкурентная стратегия для данного предприятия.uk
dc.description.abstractA comparative analysis of the essence of concepts "strategy" and "competitive strategy" was conducted; the possibilities of developing a competitive strategy of the enterprise as an example of LLC "Silpo" are determined. Expert evaluations of qualitative indicators of competitiveness of supermarkets of the city of Kiev are made. The mechanism of formation and selection of strategic goals of a trading enterprise is analyzed. The matrix of the SWOT-analysis of "Silpo-Food" Ltd is made and on the basis of these data a competitive strategy for this enterprise is proposed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний універститет технологій та дизайнуuk
dc.subjectстратегіяuk
dc.subjectстратегічне управлінняuk
dc.subjectконкурентна стратегіяuk
dc.subjectціліuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectторговельне підприємствоuk
dc.subjectстратегияuk
dc.subjectстратегическое управлениеuk
dc.subjectконкурентная стратегияuk
dc.subjectцелиuk
dc.subjectконкурентоспособностьuk
dc.subjectторговое предприятиеuk
dc.subjectstrategyuk
dc.subjectstrategic managementuk
dc.subjectcompetitive strategyuk
dc.subjectgoalsuk
dc.subjectcompetitivenessuk
dc.subjecttrade enterpriseuk
dc.titleОсобливості розробки конкурентної стратегії торговельного підприємства на засадах маркетингуuk
dc.title.alternativeОсобенности разработки конкурентной стратегии торгового предприятия на принципах маркетингаuk
dc.title.alternativeFeatures of developing the competitive strategy of the trade enterprise on the marketing facilitiesuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorГончаренко, И. Н.-
local.contributor.altauthorХанина, А. А.-
local.contributor.altauthorGoncharenko, I.-
local.contributor.altauthorKhanina, A.-
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра підприємництва та бізнесуuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2018-12-06-
local.conference.nameОсвітньо-інноваційна інтерактивна платформа «Підприємницькі ініціативи»uk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionМаркетингове забезпечення просування підприємницьких ініціативuk
Розташовується у зібраннях:Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Підприємницькі ініціативи"
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OIIP2018_P141-152.pdf2,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.