Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11922
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Литвиненко, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Камбарулі, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-17T22:57:22Z | - |
dc.date.available | 2019-01-17T22:57:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Камбарулі І. В. Аналіз асортименту еластичних бинтів та дослідження їх споживчих властивостей / І. В. Камбарулі; наук. кер. Н. М. Литвиненко // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 263-264. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11922 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | основов'язаний трикотаж | uk |
dc.subject | еластичний бинт | uk |
dc.subject | еластомерна нитка | uk |
dc.subject | повна деформація | uk |
dc.subject | частки деформації | uk |
dc.title | Аналіз асортименту еластичних бинтів та дослідження їх споживчих властивостей | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-26 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Технологія та дизайн тканин і трикотажу | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V1_P263-264.pdf | 445,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.