Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1095
Назва: | Оцінка конкурентоспроможності підприємства |
Автори: | Бондаренко, Світлана Михайлівна Невмержицька, А. А. |
Ключові слова: | competitiveness of products businesses methods principles competitive position competitive advantage конкурентоспособность предприятия метод принцип конкурентная позиция конкурентные преимущества конкурентоспроможність продукція підприємство метод конкурентна позиція конкурентні переваги |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Бондаренко С. М. Оцінка конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / С. М. Бондаренко, А. А. Невмержицька // Технології та дизайн. - 2014. - № 2 (11). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_2_15. |
Source: | Технології та дизайн |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Здійснено порівняльний аналіз даних методів, а також виділено переваги та недоліки при застосуванні кожного із них на підприємстві. В статье рассмотрены методы оценки уровня конкурентоспособности предприятия. Осуществлен сравнительный анализ данных методов, а также выделены преимущества и недостатки при применении каждого из них на предприятии. The paper considers methods for assessing the competitiveness of enterprises. The comparative analysis of these methods, and also highlighted the advantages and disadvantages of the application of each of them in the company. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_2_15 https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1095 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування |
Розташовується у зібраннях: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
td_2014_N2_15.pdf | 142,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.