Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10910
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Денисенко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Вахненко, Є. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-12T21:34:40Z | - |
dc.date.available | 2018-12-12T21:34:40Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Вахненко Є. В. Прибуток підприємства та шляхи його підвищення / Є. В. Вахненко ; наук. кер. М. П. Денисенко // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 41-42. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10910 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | прибуток | uk |
dc.subject | рентабельність | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | собівартість | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.title | Прибуток підприємства та шляхи його підвищення | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра економіки та сфери обслуговування | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-26 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Економіка інноваційної діяльності підприємств | uk |
local.conference.subsection | Економіка підприємства | uk |
Розташовується у зібраннях: | Економіка інноваційної діяльності підприємств Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V3_P041-042.pdf | 575,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.