Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10799
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Velykozhon, V. A. | - |
dc.contributor.author | Chykyda, T. Y. | - |
dc.contributor.author | Krushevskyi, A. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-06T21:38:54Z | - |
dc.date.available | 2018-12-06T21:38:54Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Chykyda T. Y. Synthesis, characterization, and electrochemical studies of chemically synthesized NaFePO4 / T. Y. Chykyda, A. V. Krushevskyi ; наук. кер. V. A. Velykozhon // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : зб. тез доповідей III Всеукр. наук.-практ. конф. (10 квітня 2018 р., м. Київ) / за заг. ред. М. О. Чернець. - Київ : КНУТД, 2018. - С. 337-342. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10799 | - |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Synthesis, characterization, and electrochemical studies of chemically synthesized NaFePO4 | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Інститут права та сучасних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра філології та перекладу | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-10 | - |
local.conference.name | Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Професійне становлення фахівців в епоху глобалізації: досвід, проблеми, перспективи | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ITPF2018_P337-342.pdf | 731,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.