DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Козелло, Н. Л.
Результати 1 до 12 із 12
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Вибір та обгрунтування крітеріїв для оцінювання компетентності персоналу | Козелло, Н. Л.; Награбова, О. М. |
2019 | Визначення шляхів удосконалення протипожежного захисту об'єктів шляхом обґрунтування загальних положень системи управління пожежною безпекою | Козелло, Н. Л.; Савченко, О. В. |
2016 | Дослідження ергономічних показників військового одягу | Прищеп, А. В.; Козелло, Н. Л. |
2018 | Дослідження принципів і підходів оцінки якості багатошарових композиційних текстильних матеріалів | Козелло, Н. Л.; Салманов, В. Ю. |
2019 | Дослідження принципів і підходів оцінки якості бетону на прикладі промислово-будівельної групи "Ковальська" | Козелло, Н. Л.; Розбигоршко, І. В. |
2019 | Застосування адаптивного методу управління для підвищення компетентності персоналу | Козелло, Н. Л.; Награбова, О. М. |
2017 | Науково-методичні аспекти забезпечення оцінювання компетентності персоналу випробувальних лабораторій | Козелло, Н. Л.; Остапук, Л. В. |
2016 | Оцінка міцності клейових з'єднань при спільній дії нормальних та дотичних напружень | Мащенко, О. В.; Козелло, Н. Л. |
2016 | Оцінка якості клейових з'єднань при спільній дії нормальних та дотичних напружень | Зенкін, М. А.; Козелло, Н. Л.; Василенко, І. В.; Слітюк, О. О. |
2017 | Оцінка якості і безпечності харчової продукції за вимогами ЄС на прикладі м'ясо-молочної галузі | Козелло, Н. Л.; Грибанова, К. О. |
2018 | Розробка механізмів та інструментів оцінювання компетентності персоналу випробувальних лабораторій з урахуванням вимог стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025 | Козелло, Н. Л.; Остапук, Л. В.; Степаненко, А. І. |
2017 | Теоретико-методичні засади управління якістю продукції на підприємствах з виробництва одягу | Козелло, Н. Л.; Габрик, О. В. |