Перегляд зібрання за групою - Теми restaurant business

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 12 із 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Open innovations as a tool of restaurant business effective activityShcherbak, V.
2021Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговуванняШостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г.
2018Конкурентні переваги ресторанного бізнесуПоляк, О. В.; Шкода, М. С.
січ-2022Корпоративні активи підприємств ресторанної індустрії та закладів харчування в умовах пандеміїВергун, А. М.; Яворська, О. Г.
2018Маркетингові аспекти дослідження якості послуг, що впливають на конкурентоспроможність в сфері ресторанного бізнесуШкода, М. С.; Яковенко, А. О.
25-чер-2024Механізм планування розвитку в ресторанному бізнесіГородянська, Лариса Володимирівна; Назарова, Віолетта Сергіївна
2021Моделювання динаміки ринку ресторанного бізнесу в УкраїніШіковець, К. О.; Дишкант, Ю. О.
2021Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19Фесак, Є. М.; Борецька, Н. П.
2021Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльностіПшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г.
2022Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS"Овчарек, Володимир; Бєляєва, Катерина; Батрак, Вадим; Шаповал, Анатолій
2022Роль ілюстрації в фірмовому стилі закладів харчуванняКуценко, Анастасія; Колосніченко, Олена; Семененко, Єва; Пшеничний, Сергій
2020Сучасний стан та тенденції розвитку підприємництва в індустрії гостинностіЩербак, В. Г.; Асауленко, І. Ф.