DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми restaurant business
Результати 1 до 12 із 12
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Open innovations as a tool of restaurant business effective activity | Shcherbak, V. |
2021 | Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування | Шостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г. |
2018 | Конкурентні переваги ресторанного бізнесу | Поляк, О. В.; Шкода, М. С. |
січ-2022 | Корпоративні активи підприємств ресторанної індустрії та закладів харчування в умовах пандемії | Вергун, А. М.; Яворська, О. Г. |
2018 | Маркетингові аспекти дослідження якості послуг, що впливають на конкурентоспроможність в сфері ресторанного бізнесу | Шкода, М. С.; Яковенко, А. О. |
25-чер-2024 | Механізм планування розвитку в ресторанному бізнесі | Городянська, Лариса Володимирівна; Назарова, Віолетта Сергіївна |
2021 | Моделювання динаміки ринку ресторанного бізнесу в Україні | Шіковець, К. О.; Дишкант, Ю. О. |
2021 | Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19 | Фесак, Є. М.; Борецька, Н. П. |
2021 | Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльності | Пшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г. |
2022 | Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS" | Овчарек, Володимир; Бєляєва, Катерина; Батрак, Вадим; Шаповал, Анатолій |
2022 | Роль ілюстрації в фірмовому стилі закладів харчування | Куценко, Анастасія; Колосніченко, Олена; Семененко, Єва; Пшеничний, Сергій |
2020 | Сучасний стан та тенденції розвитку підприємництва в індустрії гостинності | Щербак, В. Г.; Асауленко, І. Ф. |