Перегляд зібрання за групою - Теми restaurant

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Organization of the food and beverage services in a hotelAkhmedova, Olena
17-жов-2024Promotion of the corporate style in the development of uniforms for waitersSugac, Olga; Tipa, Iana
2023Research of the Implementation Level of Information and Communication Technologies by Tourism EnterprisesPohuda, Nataliia
2023Готельно-ресторанний бізнес України у довоєнний, воєнний та післявоєнний періодМоргулець, О. Б.; Нишенко, О. В.
гру-2023Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Костіна, Наталія
2023Особливості дизайн-проектування ресторануСемикіна, Олена; Дяченко, Ксенія
2018Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграціїДудка, Світлана-Роксолана
2022Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS"Овчарек, Володимир; Бєляєва, Катерина; Батрак, Вадим; Шаповал, Анатолій
2021Сучасні тенденції в дизайні інтер'єру ресторануБулгакова, Тетяна; Окончук, А. Р.; Бутукова, Наталія