DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми restaurant
Результати 1 до 9 із 9
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Organization of the food and beverage services in a hotel | Akhmedova, Olena |
| 17-жов-2024 | Promotion of the corporate style in the development of uniforms for waiters | Sugac, Olga; Tipa, Iana |
| 2023 | Research of the Implementation Level of Information and Communication Technologies by Tourism Enterprises | Pohuda, Nataliia |
| 2023 | Готельно-ресторанний бізнес України у довоєнний, воєнний та післявоєнний період | Моргулець, О. Б.; Нишенко, О. В. |
| гру-2023 | Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Костіна, Наталія |
| 2023 | Особливості дизайн-проектування ресторану | Семикіна, Олена; Дяченко, Ксенія |
| 2018 | Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції | Дудка, Світлана-Роксолана |
| 2022 | Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS" | Овчарек, Володимир; Бєляєва, Катерина; Батрак, Вадим; Шаповал, Анатолій |
| 2021 | Сучасні тенденції в дизайні інтер'єру ресторану | Булгакова, Тетяна; Окончук, А. Р.; Бутукова, Наталія |