DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми restaurant
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Готельно-ресторанний бізнес України у довоєнний, воєнний та післявоєнний період | Моргулець, О. Б.; Нишенко, О. В. |
гру-2023 | Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Костіна, Наталія |
2023 | Особливості дизайн-проектування ресторану | Семикіна, Олена; Дяченко, Ксенія |
2018 | Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції | Дудка, Світлана-Роксолана |
2022 | Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS" | Овчарек, Володимир; Бєляєва, Катерина; Батрак, Вадим; Шаповал, Анатолій |
2021 | Сучасні тенденції в дизайні інтер'єру ресторану | Булгакова, Тетяна; Окончук, А. Р.; Бутукова, Наталія |