Перегляд зібрання за групою - Теми якість

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 125  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
жов-2023Agile-підхід до управління якістю бізнес-процесів на підприємствах в контексі сталого розвиткуБондаренко, Світлана Михайлівна
2024Forecasting the quality assessment of integrated reporting of corporate enterprises: empirical experience of South AfricaBondar, Mykola; Bezverkhyi, Kostiantyn; Matiukha, M.; Kazak, Oksana; Poddubna, Nataliia
2023Improving the quality of business processes of enterprises based on digitizationZhygalkevych, Zh. M.; Zalutskyi, R. O.
2022Methodological foundations of creating a quality management system of business processes on the principles of sustainability at the fashion industry enterpriseBondarenko, Svitlana
2007Quality improvement required to join Ukraine the WTO and the EUBondarenko, Svitlana; Humenna, O.
2023Quality management of business processes in the context of achieving sustainable development of fashion industry enterprisesBondarenko, Svitlana
2017The research of factors affecting the development of higher educational establishments in UkraineKharchenko, Tetiana O.; Horlatova, O. M.
2015Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвникаСебко, В. В.; Здоренко, В. Г.; Петухова, К. О.; Мінкова, А. К.
2017Автоматизація технологічного процесу виробництва профілактичних устілок з активним впливом на рефлекторні точки стопиПруднікова, Н. Д.; Первая, Н. В.; Бабич, А. І.
2016Аналіз методів оцінки якості взуття і шкір для верху взуттяМатвієнко, О. В.; Бабич, А. І.; Кернеш, В. П.
2019Аналіз нормативних документів для виготовлення та експертизи дитячого білизняного одягуАрабулі, С. І.; Самчук, Я. С.
2017Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуттяФурса, Т. М.; Гречаник, Ю. В.
2018Аналіз сучасних методів оцінювання та прогнозування якості промислової продукціїЗубрецька, Н. А.; Тимофєєв, О.
2015Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукціїХімічева, Г. І.; Зенкін, М. А.; Скалига Т. М.
2015Базові складові якості професійної підготовки фахівців у Хмельницькому національному університетіСкиба, М. Є.
2016Вдосконалення процесу поетапного оцінювання відповідності виробів зі шкіриВаравка, В. С.; Бабич, А. І.
2023Взаємодія елементів організаційно-економічного механізму у сфері охорони здоров’яКамінська, Т. В.
2018Вибір і обґрунтування вихідних даних для побудови багатофакторних моделей туристичної діяльностіХімічева, Г. І.; Михалко, А. О.
вер-2019Використання біноміального розподілу в управлінні якістю на підприємствіБондаренко, Світлана Михайлівна
15-лют-2020Використання моделі ЕFQM 2020 в управлінні якістю в організаціїБондаренко, Світлана Михайлівна