DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Subject харчові продукти
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді | Хомко, В. В.; Хроменков, Д. Г. |
2017 | Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок | Плаван, В. П.; Порохов, Д.; Коток, Д.; Тіницька, Є.; Тарасенко, Н. В. |
2017 | Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів | Зенкін, А. С.; Салівон, Ю. Ю. |
2006 | Сорбційно-фотометричне визначення AsO43- у харчових продуктах у вигляді іонного асоціату його ГПК з кристалічним фіолетовим | Старова, Тетяна Валеріївна; Петрушина, Галина Олександрівна; Деркач, Тетяна Михайлівна; Циганок, Людмила Павлівна |